Talent uit Werkhart, initiatief van wspwerkhart.nl
<< terug naar zoekresultaten

Deel dit talent via

LinkedIn profiel

 

Basis Psycholoog kinderen & jeugd / Orthopedagoog / Psychodiagnosticus

Vrouw, 33 jaar
Referentie: 0612

Ik ben op zoek naar een parttime baan/werkervaringsplek/ vrijwilligerswerk in de gezondheidszorg voor 3 dagen in de week waarbij ik werk met jongeren en/of opvoeders. Met een groot inlevings- en analytisch denkvermogen wil ik graag anderen in moeilijke tijden bijstaan en helpen hun eigen power weer terug te vinden. Als psycholoog i.o. ben ik werkzaam geweest (stagiaire behandelcoordinator en psychodiagnosticus) bij Juzt en Keinder Diagnostisch Centrum. Tevens heb ik de cursus Borderline de Baas gevolgd voor familieleden van iemand met Borderline, dit omdat er binnen mijn gezin sprake is van borderline en ik hierover meer wilde begrijpen. Ik ben iemand die altijd open staat voor nieuwe uitdagingen en haar kennisbank graag wil uitbreiden. Bij Juzt is ervaring opgedaan in onder meer systeemgericht werken, het diagnosticeren en een behandelplan uitwerken voor o.a. Borderline, Munchausen by proxy, hechtingsproblematiek (EMDR, Arianne Struijk's Slapen honden, wakker maken!), autisme spectrum.

Opleiding

Fontys Hogeschool: Afgeronde propedeuse toegepaste psychologie; Universiteit van Tilburg Afgeronde Bachelor Psychologie en Geestelijke Gezondheid Afgeronde Master Psychologie en Geestelijke gezondheid , track Kinderen & Jeugd

Competenties

Betrouwbaar, Gedreven, Behulpzaam, Accuraat, Empathisch

Werkervaring:

Amarant Groep, Rijsbergen: Psychodiagnostisch medewerker
Studelta, Eindhoven en Schijndel: Trainer Onderwijs Engels
Active4You, Eindhoven: Ambulant begeleider

Beschikbaarheid

18-24 uur

Extra

  • Banenafspraak
  • De no-riskpolis bij ziekte
  • Premiekorting arbeidsgehandicapte werknemerWist u dat...

Talent uit Werkhart speciaal opgezet is om werkzoekende talenten uit de regio gratis zichtbaar te maken voor werkgevers en uitzendbureaus in de regio?