Talent uit Werkhart, initiatief van wspwerkhart.nl
<< terug naar zoekresultaten

Deel dit talent via

Klusjesman / Magazijnmedewerker / Schoonmaker

Man, 40 jaar
Referentie: 0648

Met veel plezier zet ik me dagelijks in om ondersteunend van dienst te zijn. Dit deed ik langere tijd bij het verzorgingstehuis waar ik allerhande klusjes deed voor bewoners van het ophangen van een nieuwe lamp tot het plakken van een band, verwisselen bedden etc.. Nu zorg ik ervoor dat het terrein bij van der Valk er spik en span uitziet en ondersteun collega's van andere teams waar nodig. Ik vind het prettig om met mensen samen te werken. Houd van een praatje zonder dat mijn werk daar onder leid.

Opleiding

2001-2002: Centrum vakopleiding, Uden richting bouw en timmeren, certificaat behaald 1995-1996: Streekschool, Tilburg richting autotechniek, geen diploma 1991-1996: VSO de Burght, Tilburg richting metaal, certificaat behaald

Competenties

Betrouwbaar, Leergierig, Vriendelijk, Technisch inzicht, Flexibel

Werkervaring:

2018- heden Van der Valk Tilburg
Functie Terreinbeheerder
Werkzaamheden verantwoordelijk voor het netjes houden van het parkeerterrein/buitenterrein. Daarnaast ondersteuning van waar nodig bij andere klusjes in het hotel.
2017-2018 Verzorgingshuis het Laar
Functie Assistent technische dienst
Werkzaamheden intern transport, verrichten van lichte onderhoudswerkzaamheden in en om het gebouw, klaarzetten van ruimten, verhuizingen, enz.

Beschikbaarheid

24-32 uur

Extra

  • Banenafspraak
  • Loonkostensubsidie
  • De no-riskpolis bij ziekte
  • Begeleiding/jobcoach
  • Premiekorting arbeidsgehandicapte werknemerWist u dat...

Talent uit Werkhart speciaal opgezet is om werkzoekende talenten uit de regio gratis zichtbaar te maken voor werkgevers en uitzendbureaus in de regio?