Talent uit Werkhart, initiatief van wspwerkhart.nl
<< terug naar zoekresultaten

Deel dit talent via

HR-afdeling training en ontwikkeling

Vrouw, 41 jaar
Referentie: 0701

Behulpzaam, analytisch, creatief, accuraat en mensgericht; dat ben ik in vijf woorden. Ik werk graag samen in een team en houd ervan om problemen creatief op te lossen. Ik wel me continu blijven ontwikkelen en ondersteun anderen graag ook in hún ontwikkeling.

Opleiding

1991-1997 VWO, St. Oelbertgymnasium te Oosterhout. Diploma behaald. Vakken: Nederlands, Engels, Duits, Latijn, geschiedenis, wiskunde A, economie. 1997-2000 Psychologie, Katholieke Universiteit Tilburg te Tilburg. 2000-2003 Personeel & Arbeid, Hogeschool Brabant te Breda. Diploma behaald. 2004-2006 Audicien, ROC ASA te Amersfoort. Diploma behaald.

Competenties

Leergierig, Behulpzaam, Analytisch, Loyaal, Geduldig

Werkervaring:

2007-2019 Raytheon Professional Services GmbH.
Training Operations Specialist.
Kerntaken: opleidingsbehoefte van dealerpersoneel inventariseren; logistiek en administratief voorbereiden en afhandelen van trainingen in Learning. Management Systeem; helpdesk aansturen; contact onderhouden met trainers en locaties; financiële en evaluatierapportages maken; technische ondersteuning Virtual Classroom Training en broadcasting van managementupdates; trainingsvideo’s opnemen, bewerken en produceren; uitnodigingen en cursusomschrijvingen maken; trainingen vertalen van Engels naar Nederlands; trainers trainen in het presenteren voor de camera.

2003-2007 Schoonenberg Hoorcomfort te Roosendaal
Audicien.
Kerntaken: klanten adviseren, gehoortest afnemen, administratieve afhandeling van aankoop hoortoestellen, contact met KNO-artsen en verzekeringsmaatschappijen.

2003 Dopharma B.V. te Raamsdonksveer.
Secretarieel medewerkster, vervanging receptioniste.
Kerntaken: beheer van het archief, vertaling van wetenschappelijke artikelen, administratieve werkzaamheden.

2003 Penitentiaire Inrichtingen Breda te Breda.
Afstudeerproject: het schrijven van een opleidingsbeleid en een opleidingsplan voor alle functies binnen de inrichting.

2002 Penitentiaire Inrichtingen Breda te Breda.
Stage van 9 maanden, schrijven van het ziekteverzuimbeleid.

Beschikbaarheid

Fulltime (36/40 uur)
Wist u dat...

Talent uit Werkhart speciaal opgezet is om werkzoekende talenten uit de regio gratis zichtbaar te maken voor werkgevers en uitzendbureaus in de regio?