Talent uit Werkhart, initiatief van wspwerkhart.nl
<< terug naar zoekresultaten

Deel dit talent via

In- en ompakmedewerker

Vrouw, 62 jaar
Referentie: 0748

Direct reageren 013-464 13 33

Deel dit talent via

Ik was hoofd in een crèche in Suriname, waar ik een paar dames moest aansturen. Dat heb ik altijd leuk werk gevonden, vooral met kinderen werken en steeds bezig zijn. Daarom ben ik altijd bezig tijdens mijn werk, te overleggen en aanwijzingen te geven aan medecollega's hoe het werk het beste gedaan kan worden voor een beter resultaat. Ik ben een persoon die niet stil kan zitten kijken hoe een opdracht langzaam gaat, daarom probeer ik steeds, als het kan om mee te helpen. Door de jaren heen heb ik bij verschillende bedrijven in Tilburg gewerkt met heel veel plezier. Mijn werkzaamheden waren vooral het handmatig inpakken van speelgoed voor kinderen, spellen, parfums, broden en ook allerhande taartsoorten. Daarnaast moest ik stickers plakken en labelen wat ook enigszins secuur moest gebeuren. Dat allemaal heb ik met veel plezier gedaan.

Opleiding

VMBO theoretische leerweg, sector zorg en welzijn, Colo Zoetermeer Kinder- en jeugdverzorging (kv-jv/mhno) Ministerie van Sociale Zaken ULO-3, afdeling HH Cursussen: Leidster kinderopvang (cursus), Ministerie van Sociale Zaken

Competenties

Gedreven, Leergierig, Collegiaal, Geduldig

Werkervaring:

Productiemedewerker,
Tempo-Team uitzendbureau (Maitre Paul B.V.)

Inpakmedewerker,
Actiefwerk uitzendbureau (Stichd B.V.)

Inpakker handmatig
Actiefwerk uitzendbureau (Pondres B.V.)

Beschikbaarheid

24-32 uur
Wist u dat...

Talent uit Werkhart speciaal opgezet is om werkzoekende talenten uit de regio gratis zichtbaar te maken voor werkgevers en uitzendbureaus in de regio?