Talent uit Werkhart, initiatief van wspwerkhart.nl
<< terug naar zoekresultaten

Deel dit talent via

Docent NT1-onderwijs /

Vrouw, 61 jaar
Referentie: 0752

Ik zoek een baan in de volwasseneneducatie. Mijn belangstelling gaat uit naar het NT1-onderwijs, met name naar laaggeletterden en de Nederlandse taal. In de beheersing van de Nederlandse taal ligt de basis om ‘mee te kunnen doen’ in onze maatschappij. Graag wil ik de wereld meer toegankelijk maken voor laaggeletterden. Het vergroot de eigenwaarde van de deelnemers.
Na het behalen van mijn diploma Leerkracht Basisonderwijs in 1980 stond ik 5 jaar voor de klas. Daarna woonde ik 2,5 jaar in Duitsland en verzorgde de Sprachförderung - in het Duits! - aan de Grundschule. Na terugkeer in Nederland behaalde ik via Schoevers mijn diploma Managementassistente en werkte ik 30 jaar bij een educatieve uitgeverij in Tilburg. Ondertussen bleef het onderwijs ‘kriebelen’ en daarom volgde ik in de periode 2005-2007 een herintredingstraject voor het Basisonderwijs. Sinds 2011 geef ik via VluchtelingenWerk als vrijwilliger les in het NT2-onderwijs. Het onderwijs geeft mij veel voldoening en het lesgeven gaat mij goed af.

Opleiding

Managementassistente, Instituut Schoevers, Tilburg Leraar Basisonderwijs, Katholieke Pedagogische Academie, Dongen Atheneum, J.F. Kennedy Atheneum, Dongen Cursussen: Herintreding Leraar Basisonderwijs, Avans Hogeschool, Breda Nieuwe Spelling (2006), Uitgeverij Zwijsen, Tilburg Stapcursus Pleegzorg, Pleegzorg Kompaan, Tilburg Schrijftraining: Verkoop-Creatief Schrijven, Van ’t Loo – Van Eck Schriftelijke Communicatie, Bunnik Werken met MS-officepakket: Word, Excel, Powerpoint, PAT, Tilburg Duits voor gevorderden, Centrum voor Volwassenenonderwijs, Waalwijk

Competenties

Betrouwbaar, Leergierig, Verantwoordelijkheidsgevoel, Enthousiast, Geduldig

Werkervaring:

Officemanager Marketing & Sales,
Uitgeverij Zwijsen, Tilburg

Medewerker afdeling Voorlichting,
Uitgeverij Zwijsen, Tilburg

Invalkracht basisonderwijs,
Stichting Leerrijk, Waalwijk

Invalkracht basisonderwijs,
Elisabeth Stichting, Geertruidenberg

Beschikbaarheid

<18 uur
Wist u dat...

Talent uit Werkhart speciaal opgezet is om werkzoekende talenten uit de regio gratis zichtbaar te maken voor werkgevers en uitzendbureaus in de regio?